TRENING SISTEM

Podelite s prijateljima

NEŠTO O TRENING SISTEMU

Trening sistem nastao je kroz dugogodišnji rad Jelene Đorđević Družinec . Smatrajući da svaki rekreativac ima sposobnost da savlada osnovne motoričke i ritmičke zadatke, Trening Sistem podeljen je na dva programa koji se razlikuju po intenzitetu,vrsti i nameni. Svaki vežbač početnik ima mogućnost napredovanja i savladavanja oba Sistema a kasnije mogućnost pohađanja svih u zavisnosti od rasporeda.

 

Šta je Trening Sistem i po čemu se razlikuje od ostalih načina treniranja?

 

Samo značenje reči „Sistem“ predstavlja skup elemenata (vežbi) gde svaki element ima svoju ulogu i svrhu u sistemu. Fitnes industrija uglavnom nudi definisane programe i nemogućnost praćenja svakog vežbača u grupnim programima, dosta ponavljanja vežbi iz časa u čas ,slabo kreativne i „ već viđene“ treninge, vežbe bez ikakve svrhe skinute sa popularnih aplikacija. Svaka vežba na Sistemu je opravdana i jasno definisana osnovnim pravilima biomehanike. Svi Trening Sistemi imaju kako socijalnu tako i psihološku ulogu kod svakog vežbača a to postižemo pomaganjem svakom vežbaču, jasnoj komunikaciji na času i rešavanju eventualnih nedoumica u vezi sa treniranjem. Smatramo da svaki vežbač može i treba da zna sve vrste popularnih treninga te svoje rekreativne mogućnosti ne treba da ograničava na jednu.Tako ćete moći na samo jednom času da radite na step klupama odlične ali ne komplikovane koreografije, iskoristite predivne fizio trake, uživate uz čučnjeve držeči se uz baletski štap,radite popularni pilates ali u isto vreme da radite na najboljem mogućem obliku vašeg tela. Nekada ćete sedeti na velikoj lopti sa tuber trakom oko kolena i bez obzira što ćete osetiti svaki mišić noge i zadnjice, u rukama ćete držati tegove za definiciju masnog dela – tricepsa. Zbog prilagođavanja i umerenosti postoji TS1 I TS2 kao najbolje rešenje za početnike ali i za dugogodišnje vežbače. Najmlađa vežbačica je u drugoj a najstarija u sedmoj deceniji života jer godine nisu ograničenje za Trening Sisteme.

Jelena Đorđević Družinec

Jelena Đorđević Družinec Glavni trener, vlasnica Vežbaonice. Od 1998. godine je u svetu fitnesa . Od tada pa do danas , njene treninge posetilo je više stotina vežbača te je od svog iskustva i znanja koje je godinama sticala u Srbiji i inostranstvu , osmislila svoj Trening sistem, program koji je već prepoznatljiv i njen je osobni pečat. Bazirajući se na osnovnim principima čovekovog kretanja, te logičkim i individualnim pristupom svakom vežbaču , važi za trenera od kojeg ćete imati apsolutnu podršku u svim aspektima treninga. Bitno joj je razumevanje svake vežbe od strane vežbača jer kako kaže „ ukoliko ne znamo šta radimo ni naš cilj ne razume šta želimo“. Poslednjih godina i zbog svoje povrede bavi se uzrocima i otklanjanju hroničnog bola koji je sve prisutniji čak i kod mladih osoba, te uspešno pravi radionice na tu temu . 2014.godine otvara svoj „ JL Trening“ klub koji u septembru 2018. god. prerasta Vežbaonicu. Jelena je pored trenerskog, obavljala posao sudije u sportskom aerobiku, bila je saradnik predavačna kursu personalnih i grupnih fitnes programa. Najviše je ponosna što je mama jednog tinejdžera, žena bivšeg reprezentativca u odbojci, trostruka tetka a zbog životnog poziva čini joj se da je mnogima poznanica. Ukoliko se odlučite za grupne ili personalne treninge,zaboravite na stereotipe i očekujte neočekivano. Jelena vas sa svojim trenerima rado isčekuje u Vežbaonici da zajedno pomerate vaše granice i zauvek pronađete zadovoljstvo u vežbanju. Pročitajte članak o Jeleni i vežbaonici na novosadskom portalu mojnovisad.com   ( kliknite na sliku ispod da pročitate tekst)
   • Utor
   • 19:30
   • Četv
   • 19:30
  Trening sistem 1
   • Pon
   • 19:30
   • Sreda
   • 19:30
   • Pet
   • 19:30
  Trening sistem 2

  VEŽBAONICA VAM NUDI I OSTALE PROGRAME PO KOJIMA SMO JEDINSTVENI

  Personalni treninzi/Trening sistem

  Prednost ovakvih programa je potpuna usmerenost, angažovanost i prilagođenost trenera Vašim potrebama i vremenu. I ovde Trening sistem stupa na snagu. Kažu da je kod nas“ odličan provod“ na ovakvim treninzima gde možete da letite, kližete se , trčite naopačke , dižete maksimalne težine ali ozbiljno dovedete Vašu formu i izgled na zavidan nivo. Slike od pre i posle nećemo kačiti na društvene mreže ,filterom ih sređivati i slati Vam poljupce u komentarima. Pustićemo da sami pričate o nama i uživate u svakom dolasku.

  Trening sistem program za trudnice

  Trudni ste, ukoliko ste vežbali I pre trudnoće naravno da možete da nastavite ukoliko nam Vaš ginekolog da zeleno svetlo. U sigurnim ste rukama naših trenera sa licencom za rad sa trudnicama i našom fizioterapeutkinjom. Naše bebe koje su rasle u stomaku dok su mame trenirale zaista su srećne bebe.

  Leđa i hroničan bol

  Uskoro kroz video najavu o radionici u oktobru 2018..

  MOŽDA JE VEŽBAONICA VAŠE NOVO RADNO MESTO

  ZA VIŠE
  DETALJAKLIKNITENA DUGME
  KARIJERA

  Podelite s prijateljima
  Call Now ButtonPOZOVITE