Jelena Đorđević Družinec

Jelena Đorđević Družinec

Biography:

Jelena Đorđević Družinec
Glavni trener, vlasnica Vežbaonice.

Od 1998. godine je u svetu fitnesa . Od tada pa do danas , njene treninge posetilo je više stotina vežbača te je od svog iskustva i znanja koje je godinama sticala u Srbiji i inostranstvu , osmislila svoj Trening sistem, program koji je već prepoznatljiv i njen je osobni pečat. Bazirajući se na osnovnim principima čovekovog kretanja, te logičkim i individualnim pristupom svakom vežbaču , važi za trenera od kojeg ćete imati apsolutnu podršku u svim aspektima treninga. Bitno joj je razumevanje svake vežbe od strane vežbača jer kako kaže „ ukoliko ne znamo šta radimo ni naš cilj ne razume šta želimo“. Poslednjih godina i zbog svoje povrede bavi se uzrocima i otklanjanju hroničnog bola koji je sve prisutniji čak i kod mladih osoba, te uspešno pravi radionice na tu temu . 2014.godine otvara svoj „ JL Trening“ klub koji u septembru 2018. god. prerasta Vežbaonicu.

Jelena je pored trenerskog, obavljala posao sudije u sportskom aerobiku, bila je saradnik predavačna kursu personalnih i grupnih fitnes programa. Najviše je ponosna što je mama jednog tinejdžera, žena bivšeg reprezentativca u odbojci, trostruka tetka a zbog životnog poziva čini joj se da je mnogima poznanica. Ukoliko se odlučite za grupne ili personalne treninge,zaboravite na stereotipe i očekujte neočekivano.

Jelena vas sa svojim trenerima rado isčekuje u Vežbaonici da zajedno pomerate vaše granice i zauvek pronađete zadovoljstvo u vežbanju.

Pročitajte članak o Jeleni i vežbaonici na novosadskom portalu mojnovisad.com   ( kliknite na sliku ispod da pročitate tekst)

POZOVITE