Podelite s prijateljima

OSTALO JE JOŠ MALO VREMENA I JOŠ SVEGA PAR MESTA, POŽURITE I UČINITE NAJBOLJU STVAR ZA SEBE - IKADA

PRIJAVITE SE

062 623 243

Da li imate bol duže od tri meseca u leđima?

Da li ste probali bar tri metode lečenja i ublažavanja bola?

Da li ste bili depresivni zbog bola ?

Da li mislite da bol nikada neće proći?

Da li ste spremni da se posvetite zadacima ( vežbama ) koje ćete dobijati na radionici i praktikovati ih kao deo vašeg životnog stila?

Ukoliko ste na samo jedno pitanje odgovorili sa : DA, krajnje je vreme da nešto učinite za sebe

Ostalo je još svega par mesta, budite brzi i rešite se hroničnog bola BESPLATNO

PRIJAVITE SE

Pošaljite svoje podatke putem kontakt formulara ili nas pozovite i potpuno BESPLATNO otklonite hrončian bol u leđima.

  ... " Za samo sedam meseci treniranja Trening sistem programa, kojima je moj trener toliko posvećena kao da su individualni, napravila sam ogroman uspeh za sebe. Za Jelenu sam čula preko drugarice koja mi je rekla za radionicu „ Leđa i hroničan bol“. Trpela sam svakodnevno bolove, diskushernija i fibromijalgija zagorčavali su mi život. Odslušavši radionicu ,puna novih znanja i entuzijazma odlučila sam da nastavim dalje sa treninzima. Zahvaljujem Jeleni na beskrajnom trudu, razumevanju i podršci. Radujem se Vežbaonici, mom novom mestu za vežbanje..." Search
  Laura Longin
  ... "Od 2012. godine imao sam bolove u leđima usled napravljenog naglog pokreta. Od tada bar jednom godišnje trpeo sam jake bolove koji su me potpuno znali onesposobiti za osnovno funkcionisanje i hodanje. Prošle godine, posle magnetne rezonance utvrđen mi je prolaps L3/L4/L5 i zakazana mi je bila operacija na VMA. Za Jelenu sam čuo preko prijatelja i poželeo samda probam njene vežbe koje su bile potencijalno rešenje za moj problem. Uz njenu nesebičnu i zaista stručnu pomoć danas funkcionišem najnormalnije,operaciju sam izbegao i radim bez straha teže poslove. Jelena vam neće samo ojačati njenim vežbama mišiće nego će vas kao što je i mene, prvenstveno naučiti kako da se pripremite za pokret i napor što je i presudno. Sve preporuke jer kod Jelene ste u sigurnim rukama,naučićete mnogo stvari i što je najvažnije otklonićete bol... "
  Slobodan Radaković

  Radionica : " Leđa i hroničan bol "

  KADA ?

  Besplatna radionica će se održavati svake subote u oktobru 2018. godine od 11:00h do 12:30. Veoma je bitno da od prve radionice 6.10.2018. budete prisutni , jer svaka radionica je progresivna, odnosno ponavljaju se zadaci iz prošle radionice i uče se nove vežbe gde ćete posle četiri nedelje usvojiti naučeni sistem vežbanja .

  GDE ?

  U Vežbaonici, Ulica Augusta Cesarca 18, Novi Sad

  Sadržaj

  1. Upoznavanje sa polaznicima, razmena iskustva 2. Upoznavanje sa hroničnim bolom 3. Osnovni principi svake vežbe 4. Vrste disanja i primena 5. Pozicioniranje vežbe 6. Motorička (svesna) obrada vežbe 7. Svakodnevni zadaci

  RADIONICU VODI

  Jelena Đorđević Družinec

  Druga po redu radionica „Leđa i hronični bol“ namenjena je svima koji se bore sa ovim stanjem. U raznim pokušajima otklanjanja hroničnog bola u leđima na žalost najveći fokus nam je na samoj boli i na mestu samog bola što je pogrešno. Nesrećni i depresivni ali odlučni da nešto promenimo pokušavamo na sve načine i pomoću raznih metoda naći izlaz iz bolnog stanja. Spremni smo poslednju paru iz džepa izvaditi za svaku „dobru stvar“ koja je nekad nekom pomogla a možda i
  nikad nikom. I ljudi smo i uvek je neko od nekog nešto čuo, neko je nekog “popravio”,  samo vas niko.

  Medicina je divna stvar koja može da vam pomogne ali šta ako i posle raznih medicinskih terapija vama nije bolje?

  Meni nije bilo bolje i ako je mojoj mami bilo bolje, iako je mom klijentu bilo
  bolje, iako je mojoj drugarici bilo bolje posle jedne slane krpe od nekog super čike što „namešta“.

  ZDRAV POKRET

  • Rešila sam da upotrebim sva moja znanja o pokretu, mojih 20 godina trenerskog rada u fitnesu,moje iskustvo, moja putovanja i moje prave edukacije koje su me navodile na rešenja.
  • Rešila sam da napravim svoj sistem vežbanja otklanjanja i ublažavanja bola u leđima i pratim razvoj događaja.
  • Rešila sam da izbegnem savetovanu operaciju.
  • Spoj biomehanike, logike i svakog mog bezbolnog dana dao mi je vetar u leđa za radionice kako bih pomogla onima koji to žele a moja metoda zove se ZDRAV POKRET i ne postoji nikakava kontraindikacija kada su moje vežbe u pitanju.
  • Tu sam, danas u Vežbaonici,mom mestu za zdrav pokret koju sam sama stvorila sa namerom da pomognem drugima i prenosim sopstvena iskustva.

  BROJ MESTA JE OGRANIČEN, ZATO POŽURITE I UČINITE,  ZAISTA NEŠTO VREDNO ZA SEBE I SVOJE ZDRAVLJE

  062 623 243

  OVO JE VAŠA ŠANSA ZA PONOVNI POKRET BEZ BOLA

  ISKORISTITE JE


  Podelite s prijateljima
  Call Now ButtonPOZOVITE